lördag 26 juni 2010

Lite nytt i soffan :)!!

Pläden och kudden har jag beställt från Ellos...så himla snygga tycker jag :)!! Tänk att det kan vara så vansinningt roligt att hålla på och piffa med kuddar och filtar..... Tror jag behöver det lättsamma  för att få lite distans till mitt ibland lite överdrivet allvarsamma jobb!!
Hoppas ni har haft en trevlig midsommar, själv har jag jobbat men ska satsa på en riktig midsommar nästa år :)!!!
Kram Madeleine

tisdag 22 juni 2010

Sommarhall!!




















































Älskar att ha dörren öppen på sommarkvällarna när solen lyser in och fåglarna kvittrar...tjohoo :)!

måndag 21 juni 2010

Tv-bänks dilemmat.....




















































Det här med Tv-bänk har alltid varit ett svårt kapitel, inte lätt att hitta nåt vettigt och snyggt! Vår senaste lösning blev två sittbänkar som vi ställde bredvid varandra så blev det en rätt så trevlig Tv-bänk... tycker jag :)!

söndag 20 juni 2010

Kalasat :)!


Idag har vi haft kalas och det var sååå trevligt i vanlig ordning....nu är jag lite lätt illamående efter överdos av kakor och tårta! Inser oxå att det är på gränsen till löjligt när ballongerna servetterna och muffinsen matchar varandra....men roligt är det ;)!
          Hoppas att ni andra inredningsgalningar haft en trevlig helg!!!
                                         Kram Madeleine

lördag 19 juni 2010

Helg :))!



Har varit på loppis idag och förvärvat lite av varje, tallrikar till tallrikshyllan, en söt pall, gammal låda för utomhusbruk, härlig lykta, örngott...ja det var nog allt, eller jo en gammal cykelkorg oxå som jag ska ha ute med pelargoner i :)! Imorgon är det kalas har bakat "snygga" muffins....ja så är det ju när man är inredningsgalen, det är viktigt att kakorna är snygga ;)! Helgens fredagsmiddag var pasta Amore vitt vin, det var riktigt fint :)! Hoppas att ni har en trevlig helg!!
Kram Madeleine

onsdag 16 juni 2010

Frosseri!


















Försöker att ta alla chanser att frossa i sommaren både i stort och smått :)! fyra veckor kvar till semestern, känns som en evighet.....bit ihop och håll ut är mitt motto nu ;)! I helgen blir det kalas för mig, min dotter och min bror, jag gillar kalas på flera sätt! Man umgås med nära och kära, hemmet är piffat med blommor och fina dukningar och så äter man gott :)!!...ååå så trevligt!!
Ha det gott...och grattis till alla semesterfirare njuuut!
Kramar Madeleine

måndag 14 juni 2010

Halloj!!

Idag har jag varit ledig vilket är det bästa jag vet...då finns det tid att dona och pyssla och umgås med kära familjen.....har även haft kär vän med tillhörande barn på besök. Och så har min lilla brutta spelat fotboll och vi har förstås kollat på när blivande proffset spelat ;)!! Fast brås hon på sin mamma så ska vi nog inte ha för höga förväntningar när det gäller bollaktiviteter ;)!! Kul är det i alla fall! Igår fick jag ett ryck och skrev lite på väggen...det var ju roligt, men jag får hejda mig själv för att inte overdo it så att säga. Får för mig att det skulle vara snyggt att skriva både här och där men vid närmare eftertanke så kan det lika gärna bli skitfult om det står skrivet saker överallt....
Semester närmar sig med myrsteg.....
Kramar Madeleine

Här bor...........


                      Fick ett ryck och skrev lite på väggen :)!

söndag 13 juni 2010

Hyllkavalkad med sommarkänsla !!




Greengate på en hylla ger sommarkänsla!! Ib laursens härliga emalj...ja vad det nu är, vilket är struntsamma för fin är den, gör oxå hyllan somrig på nåt sätt!!



Ska snart till loppis och så jag kan fylla på med fler härliga tallrikar!!

onsdag 9 juni 2010

En stund för sig själv :).


Tycker att det är så skönt att få en stund för sig själv när barnen har lagt sig, en kopp te, ett ljus, en fin Ib laursen skål med yougurt och honung och så en inredningstidning då förstås :). Bästa avslutet på en ledig dag med mina underbara barn och min kära barndomsvän !!

tisdag 8 juni 2010

Kannor och blommor :)


Gillar kannor i olika storlekar och modeller, har kommit på att jag kanske till och med samlar på dem utan att jag har fattat det själv!! Den här blommiga Greengate darlingen gör mig barnsligt glad :)!! Ja, lite knäpp är man ;).

                                                                 Enkelt är vackert!!

fredag 4 juni 2010

Nyanser av grönt!!




Gillar som sagt pasteller ihop med allt det vita!  I matsalen är det grönt som gäller och häromdagen fick jag hem den underbara lemonade lådan som jag beställt från en av mina favoritbloggare som även har butik  http://www.juliasvitadrommar.se/ !!

Syrener i sikte!!



Jag älskar den här årstiden!!! Syrenerna blommar utanför fönstret och det är lummigt och härligt :)!! Vi har hysteriskt mycket fåglar i träden runt huset och just nu så håller ungarna på att lära sig flyga så det är ett himla liv....men ett trevligt liv dock ;)!!