lördag 31 juli 2010

Gammalt och nött!!




































Jag älskar gamla nötta saker de kan vara väldigt vackra precis som dom är, de berättar någonting. Gärna tillsammans med lite blommor så blir det en vacker kontrast.
Idag har jag varit på loppis dock inte inhandlad denna stol den är från min svärmors föräldrarhem. Men en gammal mjölkkanna, sockerlåda, handukar,och en underbar emaljerad kastrull fick följa med hem. Kommer säkert att visa dem i något sammanhang!! Ha en skön helg Kramar Madeleine

torsdag 29 juli 2010

Små glädjeämnen :)

Miljögården har gått och pastellat till sig lite, ungsfast form och toksöta små skålar :)). Dessa har jag köpt i min favoritbutik http://www.nicepresenter.se/  den är så trevlig för där finns så mycket och i olika märken att frossa bland, har alltid nåt på önskelistan därifrån :)). Ska nog ta lite mera glass förresten :)).Ha det gott!!Kramar Madeleine

onsdag 28 juli 2010

Sovrum.






































































Efter några om och men och lite funderingar på att bygga en egen sängstomme så bestämde jag mig för den här järnstommen från IKEA den är såå fin tycker jag :)). Lite trevligt med lite svarta detaljer och just nu så håller jag mig till neutrala färger här.
Njuter varje stund av min semester och hemmapiffandet står lite i träda, vi ska bara fixa klart kök och måla hus ;). Köket kommer nog att bli fint när det väl är färdigt...SMEGEN bara står där och väntar på en rättvis miljö...men det är så trevligt att gå och hämta nåt i kylskåpet, tar gärna en extrasväng ;)!



Kram till er...på återseende

tisdag 20 juli 2010

SEMESTER :))))

Nu har jag semester och jag njuter i fulla drag, detta innebär även lite bloggsemester eftersom att vi inte är hemma så mycket. Helgen tillbringade vi i svärföräldrarnas underbara torp. Jag älskar att vara mitt i naturen och bara njuta av ledigheten och enkelheten. Vi har suttit ute till sena natten och umgåtts framför brasan med min kära bror och hans familj som varit med oss......många skratt hinner det bli på en helg!! Här hemma håller vi på och budget renoverar köket, den skitsnygga Smegen har anlänt :)))) Just nu möblerar vi om skåp och måla ska vi göra när det passar i semesterlunken. Rätt så tråkigt faktisk, det roliga är när man får börja piffa.... Hoppas ni andra njuter av sommaren och tar vara på varje stund!!!
KRAMAR Madeleine

tisdag 13 juli 2010

SMEG!!!

Idag har vi beställt en underbar blå SMEG som ska levereras i veckan, jippi!! Vårat kylskåp gick sönder lite påpassligt, men frysen funkar.  Jag har gått och önskat mig en SMEG en längre tid och så sa min man helt plötsligt - Ska du ha en Smeg så är det väl nu eller aldig då, så bär vi ner frysen i källaren och har den som extrafrys!! Ehhh svårt det blev.....ehhh då säger jag NU då ;)! Vi har ju tänkt att vi ska piffa till köket så det måste vi göra nu oxå, så den lilla kylen kommer till sin rätt :), Det blir en liten budget renovering. Flytta om skåpen lite, måla dem vita och byta handtag!! Blir nog väldans bra tror jag :))
Ha haaa vad roligt!!

fredag 9 juli 2010

lite ditt och datt....







































































Den här snygginglådan kom till min ägo idag :). Ibland när jag inhandlar nått nytt får jag för mig att jag vill ha 18 stycken för jag tycker att jag vill ha en både här och där...men det brukar ge sig efter ett tag, som tur är ;). Och så lite Greengate för det blir man så glad av :). Kram på er!!
Hoppas ni har en fantastisk sommar!!

onsdag 7 juli 2010

Ljus i alla årstider och väder.....




















































Jag älskar att tända ljus, har varit en av anledningarna till att jag tycker så mycket om hösten, att få komma in kura ihop sig i soffan och tända ljus. Men saken är ju den att ljus kan man tända i alla väder och årstider och det blir mysigt ändå... fast på olika sätt!! Så det finns ju ingen anledning att längta till hösten nu...utan jag njutar av alla mysigheter även på sommaren!!
Kram
Madeleine

tisdag 6 juli 2010

Sol i sinnet :))


Tänk att en skål med jordgubbar smakar ännu bättre när man äter den ur en Greengate skål med vidöppet fönster i ett soligt kök ;)! Dessa underbara skorpor har min gulliga svägerska bakat till mig, eftersom att jag är nästintill oduglig på att baka själv så uppskattas det väldigt mycket!! Och så fick jag dem i den söta burken :)!
Kram på er alla!!
Madeleine

måndag 5 juli 2010

Underbara sommar!!!!!

Har visserligen inte semester än men jag njuter av sommaren på alla sätt jag kan! Älskar att vara ute i trädgården, vi grillar och äter ute varje kväll. Känns svårt att ta in barnen och lägga dem när kvällarna är sååå underbara... Inomhus  har det varit lite stiltje med donandet och fixandet ett tag nu, men ny sängstomme har landat och lite nytt don och fix är i antågande!!! Ska visa det färdiga resultatet när kreativiteten återväner ;)!!
Kram alla sommar njutare