fredag 24 maj 2013

En liten snabb fredagshälsning.





Hejhej i stugorna...eller vart ni nu är. Skönt med fredag....eller hur!?  En riktigt skön helg önskar jag er, det tänker jag ha minsann. Lite familj ikväll och lite galej med vänner i morgon, det blir trevligt det!

Ha det så gott!!
Kramar
Madeleine

söndag 19 maj 2013

Sommar sommar sommar....

Soliga tider...

Liten gul smörgåsburk, fem spänn på loppis!

...har vi upplevt denna helg... och allt vad det innebär! Sol, regn, åska men framförallt varmt å sköööönt. Dessa bilder togs igår kväll då solen flödade hejvilt, men ikväll har jag suttit på farstukvisten och tittat på stilla varmt sommarregn och det luktar såå gott. Tänk att nu har vi hela härligheten framför oss, snart kommer syrener och semester är inom räckhåll :). Hoppas ni haft en skön helg!

Ha det så gott!
Kramar
Madeleine

måndag 13 maj 2013

En ledig måndag mitt i försommaren.

Loppisfilt.

Koppen från FaB.




Har jobbat hårt hela helgen, men har hunnit med en liten tripp till det älskade torpet och njutit av den underbara försommaren. Här hemma har vi börjat piffa upp trädgården, planterat blommor, kryddor och ikväll ska potatisen ner. Känner hopp om sommar i år också. För ett par helger sedan så gjorde vi årets första loppisrunda som avslutades hos Frida på FaB keramik, vi åt lunch i det lilla kapellet som är så fint och charmigt så hälften vore nog. Jag inhandlade kopparnas kopp och kommer garanterat att återvända efter fler.
Idag är jag ledig och ska snart hämta dottern på skolan, sedan ska det uträttas lite måsten och efter det så blir det trädgård för hela slanten och grillad middag.

Ha det så gott!!
Kramar
Madeleine

onsdag 8 maj 2013

Amsterdam.



















Hej!!
Nu var det väääldigt länge sedan. Under blogguppehållet så har maken och jag bland annat hunnit med en resa till Amsterdam. Fantastiskt stad, är helt såld och kommer garanterat återvända vid tillfälle.Vart man än går och hur långt man än går så är det vackert, överallt bara vackert. Så är det just det att det räcker med att gå, du behöver inte trängas i tunnelbanor eller på andra åkdon, om man inte väldigt gärna vill förstås. Vart man än vänder sig så finns det ett café, en pub, en restaurang. Du kan ägna en hel dag åt bara loppis och antikt om du råkar vara på det humöret.
Men nu är vi tillbaka med lite ny energi och massa trevliga minnen.




Hoppas ni har det bra i vårsolen!
Kramar
Madeleine