måndag 13 februari 2012

Det ljusnar vid horisonten..


Tänk att man blir helt till sig i trasorna när solen tittar fram och börjar värma en aning. Vi kastade oss ut i trädgården igår, hivade fram korv, grill och trädgårdsmöbler. Jag borstade av mig mossan och satt med plytet mot solen hela eftermiddagen och lyssnade på fågelkvitter. Så började jag planera förstås, storslagna planer för trädgården. Tänkte att mina ickegröna fingrar har säkert gått och blivit gröna under vinter och kommer troligtvis göra stordåd lagom till sommaren. Fast vi ska nog börja med att kratta upp löven som vi sparat till våren..
Ha en skön måndag!!
Kramar Madeleine

5 kommentarer:

 1. hej madeleine, i wish i could understand what you are writing, maybe you could put a translator on your blog for people like me ;)?? would be so nice.
  but even if i cannot read your text, i always like your pictures. :)
  you have so nice pillows!

  hugs, svenja

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Håller med Svenja! Du tar alltid så fina bilder! Mysigt med korvgrillning! ska bli mysigt med vår och i år ska jag plantera en ny Magnolia eftersom min jag hade tog stryk av förra vinterns kyla. Lycka till med trädgårdsplaneringen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jamen visst är solen ljuvlig. Tillsammans med snön så är det helt i min smak. Gruvar mig för våren då vår uppgrävda tomt tinar fram. Kul med trädgårdsplanering. Har lite som surrar i huvudet jag med.
  En bra start på denna vecka önskar jag dig.
  AC

  SvaraRadera
 4. Hej på dig ! :)

  Vilken härlig och vårig bild ! :)
  härliga färger...visst är det skönt med både fågelkvitter och faktum att solen värmer.
  så härligt ! Äntligen ljust .

  Ha en fin vecka !

  Kramar Sirpa

  SvaraRadera
 5. Alltså, jag blev helt kär i kudden och filten i soffan. Helt underbart fina i mina favoritfärger! :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

  SvaraRadera