lördag 26 januari 2013

Hej efterlängtade lögardag.


God förmiddag på er!! Har längtat lite extra efter just den här lördagen, lååång frukost, lite shopping med dotter. Sedan blir det tåget in till staden och träffa mina älskade vänner som har hängt med i ur och skur i en herrans massa år. Vi växte upp på samma gata och har delat det mesta här i livet, det är så befriande att umgås med människor som känner en utan och innan och som man alltid får höra sanningen av även om den inte alltid är så smickrande. En helkväll med sushi, vin, musik och en jädrans massa babbel, love you girls!! Så nu ska det inhandlas nåt snajdigt så man kan få känna sig lite snögg, kvällen till ära.

Hoppas ni har det gott!!
Kramar
Madeleine

tisdag 22 januari 2013

Goddag!!


Har avverkat några dagars krasslighet och jobb. Idag har jag ledig förmiddag och hänger med min glada son och ska snart hämta den glada dottern. Vädret verkar fortsätta på temat soligt och vackert, men svinkallt. Satt och kollade på sommarkort igår och började längta så till den milda grad. Det jag längtar mest efter är faktiskt den sammanhängande ledigheten tillsammans med familjen och friheten att göra vad som faller in. Det är mycket som bara "rullar" på här i tillvaron och det där med att rulla på har aldrig tilltalat mig riktig. Det är ju viktigt att hitta den där balansen mellan familjeliv, arbeten och måsten. Det blir ju lätt så att alla trevligheter centreras till helgen. Och det handlar ju främst om tidsbrist, för att hitta på skojsigheter brukar jag inte ha så stora prolem med. Hur får ni till det i ruljansen, hur piffar ni till vardagen?!

Ha det så gott!!
Kramar
Madeleine

lördag 19 januari 2013

Wooow.



Idag pågår naturens skådespel utanför fönstret helt otroligt vackert! Det flyger omkring små lätta iskristaller i luften som gnistrar i solen och himmelen är alldeles isblå. Jag får nästan en ljuschock av allt ljus som flödar i huset....ja ni hör ju, jag blir alldeles till mig i trasorna. Det är visserligen svinkallt ute men vad gör väl det. Ska förpassa mig till jobbet snart men idag hade jag hellre varit på FORMEX faktiskt, hade inte planerat det men fick ett erbjudande i sista stund om att åka dit och fotografera och träffa en uppdragsgivare, ja ni förstår... det hade ju inte varit kattskit om man säger så :/. Men tyvärr så gick det inte att lösa, så det får bli en annan gång.

Hoppas ni har en fin helg!!
Kramar
Madeleine

fredag 18 januari 2013

Bröllopsfotografering.

Detta vackra brudpar fick jag möjlighet att fotografera en kall men solig höstdag, det här är något av det roligaste man kan göra tycker jag. Det är så fantastiskt att få vara med och fånga känslor och sinnesstämingar på en av de största dagarna i livet.

Vid frågor och funderingar kring bröllop och familjefotografering tveka inte att kontakta mig på mejl; maddis49@hotmail.com
HÄR kan du se fler fotograferingar utförda av mig.

Hoppas ni har en bra dag!
Kramar Madeleine

lördag 12 januari 2013

En lördag i Januari..


Lite piffat inför pyjamasparty.

Dessa söta små djur som jag är minst lika förtjust i som barnet i fråga.

...kan ju spenderas på många sätt, min dotter är och shoppar med en kompis sedan blir det sleepover här med en massa mys. Jag kan nog tänka mig att ta en vända till en loppis, ordna lite extra gott lördagsfika, en liten prommis kanske. Ibland kan det vara väldigt skönt att inte ha massa planer utan bara göra det som man råkar känna för...och just nu känner jag nog för att bege mig till affären och handla lite gottigheter.
Hoppas ni har en bra helg!!

Kramar
Madeleine

torsdag 10 januari 2013

Det våras i soffan.





Kuddar från, ellos, house doctor, loppis och lagerhouse.

Vårkänslorna kom farande i en faslig fart i år, så nu våras det här hemma. Min soffa är rätt så ful men det är inte läge att köpa en ny just nu så jag kompenserar med att dränka den i kuddar. Vilket i och för sig passar mig bra eftersom jag har en ohälsosam besatthet av just kuddar. Har långledig helg framför mig å det ska njutas å det grövsta, tulpaner och redig helgmat ska snart inhandlas.

Ha det så gott!!
Kramar
Madeleine

måndag 7 januari 2013

Djur är temat..



...i dotterns rum, ja det mesta handlar om djur i hennes liv faktiskt. Hon har, katt, kanin, råtta och fiskar och den stora drömmen är förstås hund. När hon ser något djurartat så låter det alltid ååååå, naaaaaw, aaaaaaa, uuuuu, och så vidare, även ormar är söta, tydligen!? Så det finns inte många pinaler i detta rum som det inte är djurmotiv på. Eftersom hon även är min bästa loppiskompis så innebär detta att rummet nu fylls av en gedigen samling porslinsdjur. Hon hade en liten slant att lillgå vid ett loppistillfälle för en tid sedan och när jag tittade till så hade den lilla inhandlat femton porslinshundar, även svanar ligger högt i kurs. Ja, vi har alla våra små intresseområden!
Imorgon börjar jobb och vardag återigen och jag har redan börjat längta efter vår och liknande!

Hoppas ni har det gott!!
Kramar 
Madeleine

torsdag 3 januari 2013

Att styra upp och att våga.

Bilden har ju inte så mycket med texten att göra, men getost är ju gott och amaryllis är ju fint ;).

Nytt år känns ju ofta som ett avslut och början på något nytt, i år så ska jag försöka att ta det på större allvar. Jag ska försöka ta mig själv och mina känslor på större allvar, våga lite mer, chansa lite mer. Jag har ju massa drömmar förstås som jag tror att många av oss har men jag håller på och halvfegar och vet inte riktigt hur jag ska styra upp det, jag måste ta mig samman och bara köra liksom. Det finns ju förstås mycket omständigheter i livet som vi inte kan förutse eller påverka men jag har alltid förespråkat vikten av att regissera mitt eget liv, ta kommandot och se till att skapa den tillvaro som man trivs i. Så nu är tiden att regissera om det som inte tilltalar mig längre och se till att det blir vissa ändringar i manuset. Nä, nu får det vara slut på undanflykter och fegande!!

Hoppas ni haft en bra start på det nya året!!
Många kramar
Madeleine