torsdag 25 november 2010

juleljus.


Oj vad jag bloggar nu för tiden. Det är ju så roligt så ja kan inte låta bli att fixa och fota. Har varit hemma hela veckan, dels VAB och dels ledighet inför jobbhelg. Känner mig som så många andra småbarnsföräldrar som en ganska dålig arbetskraft. Jobbar ena dagen hemma den andra. Vi försöker att dela på det mannen och jag, men vad hjälper det när virus och baciller lever i anarki i barnens små kroppar. Funderat mycket på det där med två arbetande föräldrar som förväntas sköta sitt jobb, vårda sina barn, uppfostra sina barn, stimulera sina barn och samtidigt kunna gå ifrån ett utvecklingssamtal med chefen och känna sig utvecklad och bra!?
Nä, tror nog egentligen inte att det är meningen att allt ska funka på samma gång. Men vad ska man göra åt det då!? Allt är ju en prioriteringsfråga. Ett litet torp med ett rum och kök kanske oxå vore mysigt!?
Nog om detta!!
Dagens piff; stoppade i ett ljus i en liten mini form och så blev det en söt liten stake.
Nu ska jag torka snor!!
Ha en skön dag kära vänner!!
Kramar Madeleine

8 kommentarer:

 1. Ja, jag har själv inga barn, men jag kan förstå "stressen" eller frustrationen över att känna att man inte riktigt räcker till någonstans... Men man får nog prioritera, iallafall i småbarnsåldern, det är viktigare att finnas till för sin familj än för sina arbetsgivare.
  Mysigt kök du har! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag känner verkligen igen mig i det du säger om småbarnsföräldrar. Man presterar verkligen inte på topp under dessa år, men vad gör väl det egentligen. Familjen är det viktigaste man har! Jättefint kort ifrån ditt kök!! Kraaam Anna

  SvaraRadera
 3. Hej! Så fint och stämningsfullt ni har det. Mysigt! Precis som du skriver, inte är det lätt att få allt att gå ihop. Och familjen kommer ju faktiskt först och främst...

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 4. Åhh, jag tror att många känner igen sig i dig nu. Verkar som om nästan hela Sverige ligger sjuka i förkylningar mm. Det är väl så denna månad när kylan kommer.

  Kram och krya på er

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det! =)
  Gillar eran kyl/frys!

  Ha det bra!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Hej, tycker att din blå hall skänk är så fin!
  Hoppas snor torkandet har minskat idag...trevlig helg...
  Kram Tina

  SvaraRadera
 7. Småbarnsåren är snabbt förbi sen får vi jobba ända fram till pensionen så ha inte dåligt samvete!

  Härliga bilder du visar från ditt mysiga kök!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej! Hoppas ni kryar på er! Ert blå kylskåp är verkligen en pärla! Vad mysigt du gjort nu inför jul!

  Hoppas ni får en fin helg! Kram M

  SvaraRadera