onsdag 5 januari 2011

Inredningschitzofreni

Hej!
Det är inte lätt att fota denna vecka när jag jobbar alla dagar, det är mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem. Men till helgen så kan jag utlova lite färska bilder. Tills vidare så visar jag lite sommar! Just nu så lider jag av lite inredningsschitzofreni som jag oftast råkar ut för i en förändringsperiod. Jag frossar i inspiration från olika håll och kanter och attraheras av massor av härliga hem, men det går ju inte ha alla stilar och få till det på ett snyggt sätt....inte kan jag det i alla fall. Men jag brukar ( som tur är) få till det så det passar mig i slutändan.... även om det kan vara lite förvirrat  på vägen dit.
Ha det så gott kära vänner!
På återseende!
Kram Madeleine

10 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag gillar att du visar lite somriga bilder! Kände en stark längtan efter mina älskade mårbackapelargoner när jag såg de i ditt fönster. Helt underbar bild förresten! Du får verkligen till det och är en härlig inspirationskälla!

  Trevlig kväll!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Samma här, jag känner mig helt förvirrad av allt jag vill genomföra. Men som sagt, man brukar alltid få till det till slut...

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Många som blir lite kluvna nu så här efter jul, vårkänslorna verkar på topp hos många.
  Fin sommar bild.
  Jag njuter av vintern än så länge jag.....
  Ha en skön trettondagshelg
  AC

  SvaraRadera
 4. Jag förstår precis vad du menar! Har samma "problem". Men, men... Det är väl detta som gör att jag vågar förändra och så blir det ju oftast bättre än det var innan. Om inte går det ju alltid att ändra tillbaka;) Kramar Hanna

  SvaraRadera
 5. Åh vilka härliga bilder och jag har också problem att få ihop det får ofta prova en massa olika innan jag känner att det är oki, väldans sällan blir jag riktigt nöjd ;o)
  Önskar dig en finfin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 6. Längtar efter mina pellisar... Undra om jag får liv i dem till våren.

  Kram på dig och jobba lugnt!

  SvaraRadera
 7. ...Ja visst är det härligt när man finner så mycket inspiration överallt!!! Tror säkert att du kommer hitta på en massa fint framöver!!! :)

  Hoppas att du och din familj får en skön och fin helg sedan när du är ledig!!!

  Må så gott!!!
  KRAMAR♥

  SvaraRadera
 8. Jag känner likadant, och så här efter att julsakerna har åkt och man skall sätta tillbaka det vanliga, vill man alltid förnya sig lite, men det går ju inte att förändra alltihop, man får piffa till det lite här och var!
  Så fint du har hemma hos dig!

  SvaraRadera
 9. Åhhh så härligt det är med den skarpa klargröna färgen på sommaren *LÄNGTAR*
  Jag håller också på sådär, får en massa inspiration från alla håll o kanter, men måste inse mina begränsningar till vad som blir fint här hos oss! Hjärnan går på högvarv, jag vrider och vänder på det mesta och till slut brukar jag komma fram till något mitt emellan som jag faktiskt brukar bli ganska nöjd med! Jag tycker du har det jättefint hemma hos dig, så du lyckas säkert få till någon form av förändring som blir lyckad även denna gång!
  Trevlig helg, kram Maria

  SvaraRadera
 10. Fin blid! Ja nu längtar man efter solsken och vår. Jag blir precis likadan nu efter att man städat ut julen, jag vill skala av här hemma och göra nytt. Och det verkar som alla vi bloggare drabbas av förändringslusta i våra hem denna tid :-)) Kram Paula

  SvaraRadera