onsdag 14 december 2011

Att unna sig....


.....tycker jag är viktigt!! Eftersom jag kan tillskriva mig kategorin livsnjutande människor så tycker jag det är viktigt att ta alla chanser man får att unna sig något extra. Behöver ju inte alltid handla om mat, även om det ofta gör det! Kan handla om det mesta som gör att man mår lite extra gott och att man stannar upp och bara kopplar av. Ibland läser jag tidningen eller tittar på nyheter och känner maktlöshet och misströstan. Det finns så mycket elände och allt kan vara slut när som helst. Därför tillåter jag mig att ta tillvara på stunden och bara tänka på oväsentligheter och lite vardagslyx för en stund.

Några har undrat vad jag använder för fotoredigering och jag använder PhotoScape, efter tips från  gulliga bloggvänner. Det är gratis och är bara att ladda hem. Det finns mer avancerade program som kostar en slant, men detta tycker jag duger fint för tillfället.
Ha det så gott!!
Kramar Madeleine

8 kommentarer:

 1. Visst behöver man de där små stunderna, prioriterar dem väldans högt
  Ha en finfin onsdagskväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Så sant, jag tycker man ska ta varje chans man får att sätta guldkant på livet och det behöver absolut inte vara något stort eller dyrt. Snarare är det det lilla enkla man blir gladast av

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag gillade detta inlägg! Vardaxlyx är en viktig del av våra liv. Må bra = Vardaxlyx!
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Helt rätt, man ska unna sig..här har du en livsnjutare till ;) kram

  SvaraRadera
 5. Vart laddar du ner Photo Scape? Underbart inlägg! Kramar Camilla

  SvaraRadera
 6. Här har du en livsnjutare till, det är verkligen viktigt att ta vara på tiden men har och göra något som får en att må bra. Älskar ordet vardagslyx, för det är verkligen så det ska vara, det lilla extra till som sätter en guldkant på den annars kanske grå vardagen:)

  fina bilder!

  kram

  SvaraRadera
 7. Men åh så härligt det är med det röda Green gate porslinet, jättefint, så sant att man skall vara livsnjutare, härligt. Jag har också photoscape och tycker att det är ett jättebra program, men du kanske har ett tips hur man får de fina ramerna lite större?? kram och fortsatt trevlig fredagkväll

  SvaraRadera
 8. Klokt!!! Och himmel så gott!
  :)

  SvaraRadera