Fusksoppa funkar väldigt bra på en söndag tycker jag. Keldas fisk och skaldjurssoppa så lägger man till räkor, kräftor, sockerärtor, cremefraiche och vips har man en smaskig liten anrättning och ingen blir överansträngd. Hoppas ni haft en skön helg, nu blir det soffäng en kopp te och choklaaad :).
ha det så gott kära bloggvänner!!
Kramar Madeleine
Ser mumsigt ut!
SvaraRaderaTack för tipset!
Ha en fin kväll!
Kram Jenny
Gillar också Keldas!! Och nu har jag ytterligare ett tips hur piffa den lite. Tack! Tomatsoppan tillsätter jag fetaost eller mozarellaost i, med lite klippt basilika. Thaisoppan får räkor eller kräftstjärtar, o creme fraiche. Gillar din blogg o bilder! Ha det bra
SvaraRaderaÄlskar Keldas soppor!Har också ett gott recept som är busenkelt och passar till en finare bjudning som förrätt!
SvaraRaderahttp://helenasenklavardag.blogspot.com/2012/01/festlig-het-sparrissoppa-med.html#links
Vilken fin skål....var kommer den ifrån??
SvaraRaderaHei.
SvaraRaderaDet hørtes godt ut.
Lekre bilder du viser.
Klem Mona C
"Fusksoppa" låter som en förträfflig soppa! :)
SvaraRaderaTjusiga bilder... gillar soppskålarna!!!
Ha det fint, jag hoppas att du får njuta av våren!!!
Kram♥