tisdag 9 april 2013

Prickar, pellisar och pennor.

Burk med grönt lock finns på Netto, de andra två är från Lagerhaus.

Härliga favoritpennor från Netto.

Prickar, pellisar, turkost och rött, det är vår och sommar för mig. Tänk er, en rödprickig vaxduk på ett utebord, saft, bullar, syrener! Snart är vi där hörrni, även om det känns aningen avlägset när man tittar ut på den sörjiga leråkern som mot alla odds ska återuppstå till en frodig gräsmatta. Men nu ska jag trampa ut på leråkern med mitt kaffe, sätta mig mot husväggen och konstatera att solen värmer.

Ha en fin dag!!
Kramar
Madeleine

4 kommentarer:

 1. Och jag behövde bara se de ljuvliga prickarna hos dig så tänkte jag på iskall saft med prickiga sugrör på gräsmattan och en stor vas med syrener på bordet. Härliga färger som väcker lusten i oss. Hoppas bara att de där uppe fattar nu att det är vår och ändrar vädret som tydligen ska ge oss 2,5cm snö i helgen.

  kram Teres

  SvaraRadera
 2. Underbara färger! Alltid lika inspirerande bilder när man tittar in hos dig :-) Jag håller med, det är svårt att tro att det någon gång skall börja grönska när man tittar ut och allt ser visset och fult ut. Men det är nog nära nu trots allt :-)
  Ha en fortsatt bra dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, ser verkligen fram emot sommaren och alla färg- och smakupplevelser nu. Tack för fin försmak i form av glada bilder!

  SvaraRadera
 4. Härligt med alla färger.:-) Stina

  SvaraRadera