onsdag 8 maj 2013

Amsterdam.Hej!!
Nu var det väääldigt länge sedan. Under blogguppehållet så har maken och jag bland annat hunnit med en resa till Amsterdam. Fantastiskt stad, är helt såld och kommer garanterat återvända vid tillfälle.Vart man än går och hur långt man än går så är det vackert, överallt bara vackert. Så är det just det att det räcker med att gå, du behöver inte trängas i tunnelbanor eller på andra åkdon, om man inte väldigt gärna vill förstås. Vart man än vänder sig så finns det ett café, en pub, en restaurang. Du kan ägna en hel dag åt bara loppis och antikt om du råkar vara på det humöret.
Men nu är vi tillbaka med lite ny energi och massa trevliga minnen.
Hoppas ni har det bra i vårsolen!
Kramar
Madeleine

7 kommentarer:

 1. Lät som en fin resa och det ser härligt avspänt och skönt ut. Kanske ska ta med mig en flaska vin och gå in till grannarna någon kväll och be dem visa foton från deras hemstad i holland. Det har de lovat men ännu inte gjort. ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste du absolut göra jag rekommenderar verkligen en resa dit!! Kramar.

   Radera
 2. What a pity that I didn't read before that you would travel to Amsterdam. I lived there the last five years before we moved to Sweden. I could have given you some insider tips ;-) Maybe next time…and I see you drank the right beer ;-) Texels!
  Kram Maren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oooh, next time than :). We are going back!! Hugs Madeleine

   Radera
 3. Hej
  så många fina och hörliga bilder!Hoppas att allt är väl med dig med.
  Men det antar jag :)
  Ha en fin fortsättning !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fina och härliga bilder! Verkar vara en väldigt fin stad!

  Trevlig helg!
  Annelie

  SvaraRadera
 5. I recognised Amsterdam immediatilly (I live in the Netherlands ;-) ) Today I first saw your blog, I love your pictures. They're so colorful and full of joy.

  Have a nice day,
  x Margriet

  SvaraRadera