måndag 29 juli 2013

Men dra på trissor....


...här kommer ett inlägg!!  Kreativiteten och skaparlusten börjar så sakterligen smyga sig på igen och det gör mig glad, jag mår bra att att vara kreativ, redigera bilder är en riktig själavårdssysselsättning. Min underbara, UNDERBARA semester är över och jag har jobbat ett par veckor nu. Det gäller ju att hitta lite lyx i tillvaron även när man inte är ledig dagarna i ända. I fredags så snajdade vi ihop en liten kräftskiva/räkskiva med familjen, skulle kunna bli en bestående fredagssysselsättning tycker jag....men det tycker nog inte resten av folket som bor här. Får se hur hårt vi ska hålla på det här med demokrati. För övrigt så har vi snart målat klart vårt inte så lättmålade trähus så det börjar se lite piggt och piffigt ut igen, tur att vi har så snälla nära och kära som hjälper oss :). jahaja, idag är jag ledig och jag har lovat barnen att vi ska åka och köpa E.T, nu har jag snackat upp den gamla klassikern till skyarna ( inte så smart kanske) så vi får la se om den funkar på dagens kids!?


Så vill jag bara säga att jag tycker att det är fantastiskt att jag får nya följare fortfarande (välkomna!) fast det har varit så bloggslarvigt på senare tid!

Ha det gott!!
Kramar Madeleine

8 kommentarer:

 1. Detta är nog min favoritblogg, totalt älskar dina underbara bilder och inredningskicken man får!!! Heja heja för fler inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken glädjande och peppig kommentar! TACK!!

   Radera
 2. Ljuvliga, härliga, mysiga bilder! Åh!:)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder som man blir riktigt glad av.:-) Stina

  SvaraRadera
 4. Love the tablescape! Not to mention the sumptuous spread, yum. Got my eye on your next posts.

  SvaraRadera
 5. härligt! du är ju helt awesome! blir verkligen jätteglad av alla fina färger!...=)

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska läckra, vackra, inbjudande bilder!!! Så gott det ser ut, ha en skön sensommar! Mari.

  SvaraRadera
 7. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  SvaraRadera