lördag 12 januari 2013

En lördag i Januari..


Lite piffat inför pyjamasparty.

Dessa söta små djur som jag är minst lika förtjust i som barnet i fråga.

...kan ju spenderas på många sätt, min dotter är och shoppar med en kompis sedan blir det sleepover här med en massa mys. Jag kan nog tänka mig att ta en vända till en loppis, ordna lite extra gott lördagsfika, en liten prommis kanske. Ibland kan det vara väldigt skönt att inte ha massa planer utan bara göra det som man råkar känna för...och just nu känner jag nog för att bege mig till affären och handla lite gottigheter.
Hoppas ni har en bra helg!!

Kramar
Madeleine

6 kommentarer:

  1. Vilket härligt tjejrum, där skulle min dotter få gå och drömma runt lite;)
    Härlig igelkottkudde.

    Kram Teres

    SvaraRadera
  2. Sååå fiiint du har! Vad härligt med all färg! Kul att du är igång med ditt egna och att du fotar mycket = )! Jag är nu äntligen redo för att köra igång med inredningsreportage, och har bokat in mitt första, det känns superkul. Kanske våra vägar möts någon dag, båda fotografer och stylister, det vore ju kul = )!

    Kraaam L-L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :).Jag har några jobb som ska skickas för att se om det kan tänkas bli något napp :/. Vore jättekul om vi skulle råka på varandra!!. Många kramar till dig och lycka till med inredningsreportagen!!!
      Madeleine

      Radera
  3. Vilka underbara färger!!!!
    Och bilderna är såå härliga :)))
    Får jag fråga vad du har för kamera och objektiv dina bilder är så fina:)
    Hoppas att det blev mycket gottis handlande i affären ;)

    Kram Thess

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Thess. Jag har en Canon 550D ( men planerar att uppgradera den). Sedan har jag ett fast objektiv 50mm ( mycket bra och prisvärt). Sedan så har jag ett objektiv ur Canons L-optik, ett 24-70, detta kostar en slant men är mycket bra tycker jag. Men en Canon 550D räcker långt, objektivet gör ju den stora skillnaden :).
      Kramar Madeleine

      Radera
  4. Gud vad fint och underbart pedantiskt du har gjort, önskar att jag hade lika fint och ordningsamt, gillar verkligen den fina Bambikudden;O)

    SvaraRadera