måndag 8 oktober 2012

Ett ställe för stora och små..

Hej på er!!
Tänk att den här oanvända hörnan blev poppisstället efter lite makeover. Det är väldigt skönt att kunna samla dator, pyssel och småplock på samma ställe och det kan ju bli rätt så trivsamt om man plockar ner doningarna i diverse trevliga burkar och askar. 
I lördags var det gårdsloppis här i trädgården och det var riktigt skojsigt, fem vänner och jag hade ställt upp bord och det var saker högt och lågt. Jag sålde en hel del och jag köpte en hel del så det kan tänkas att det blev plusminusnoll :/. Min dotter fick en slant och fria händer så jag tror hon utökat sin porslinssamling med en sisådär 15 hundar !! Men det var väldigt kul så det kommer nog bli fler gånger :). 
Hoppas ni har det gott!!
Kramar Madeleine

12 kommentarer:

 1. Åhh...det ser ut som en dröm och jag vill inte vakna :) Ditt hem är helt underbart vet du.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad du är söt!! Tack rara du!!
   Kramar Madeleine

   Radera
 2. Men åh vilken underbar, färgglad pysselhörna! Man blir så glad av att se på den!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Jag tycker så mycket om din blog <3

  SvaraRadera
 4. Så härliga bilder hos dej. Man blir liksom gald att titta in på den här sidan.

  Ha en fin vecka. // Lissen

  SvaraRadera
 5. Färgglatt och härligt! Underbart.

  SvaraRadera
 6. Åh, det förstår jag alldeles precis att det blev en favorithörna :) Jag får lust att sitta där bredvid, underbart fint!

  SvaraRadera
 7. Du är en mästare på att kombinera turkos, cerise och gult. I blommor, vaser och annat. Färger som traditionellt sett inte anses så snygga ihop men det är bara så läckert! /Ica

  SvaraRadera
 8. Vad fint det blev! Jättemysigt! Det är roligt när ett oanvänt utrymme kommer till användning och blir fint och roligt! Själv håller jag just nu på att försöka förvandla ett sådant utrymme i vårt hus. Jag hoppas det blir lika fint och inbjudande som det du har åstadkommit!

  SvaraRadera
 9. Jätte jätte fint!!
  Vi håller på och renoverar arbetsrum och det ska bli en pysselbord men undrar vart har du köpt benen till bordet?? /Suvi

  SvaraRadera