tisdag 18 december 2012

klippa och klistra ett skåp..

När man tröttnar på det vita, så är det bara att klippa och klistra en aning så är saken biff. Beställde några ark från den trevliga nätbutiken Lilla Tussilago, hade ingen plan för dem från början men såhär blev det. 
Är ledig idag så jag ska snart hämta dottern från skolan så ska vi klistra ihop ett pepparkakshus, att försöka baka ett eget är ingen idé, den typen av tålamod besitter tyvärr inte medlemmarna i den här familjen. Så vi tackar för de färdiga små byggsatserna.
Hoppas ni har en bra dag, glöm nu inte att njuta och ha det lite trivsamt även såhär före jul, en liten  dammråtta här och där har aldrig hindrat tomten vad jag vet, och en färdig köttbulle är ju också en köttbulle :).

Ha det så gott kära bloggvänner!!
Kramar
Madeleine6 kommentarer:

 1. Håller med dig fullständigt ! ;)
  Så bra skrivet ! :)

  Önskar dig En rikgtigt God Jul ! och Gott nytt år !

  Kramar Sirpa

  SvaraRadera
 2. ps...ingeng fel med färdiga byggsats :)
  Vi köppte 3 stycken från Ikea !:)
  Ifall att vi inte lyckas med det första :)

  SvaraRadera
 3. Tänk att du aldrig är rädd för färg och förbaskat snygg blir det alltid.
  Det finns mycket som det går att "fuska" sig igenom det är tur det.
  Lycka till med bygget, ungefär vad mitt tålamod orkar med också.
  KRam
  AC

  SvaraRadera
 4. Nu har jag suttit en lång stund och gått igenom ditt arkiv. Resultat = massa inspiration för mitt kök o sovrum! 1000-tack! / Emelie

  SvaraRadera
 5. Vilken superfin blogg du har! Massa inspirerande bilder! Vet inte riktigt hur jag halkade hit men du hamnar i mina favoriter ;) Tänkte göra något liknande med mina Billy vitrinskåp. Jag är lite nyfiken vad du har använt för lim? /Hanna

  SvaraRadera